fredag 16. november 2007

Brr, det er kaldt her!

Jepp, det stemmer. Nå flyser jeg. Ja jeg vet jeg er norsk men......! Hver gang jeg klager over at det er kaldt her kommer alltid en eller annen og sier "Ja, men du er jo norsk. Dere ruller dere nakne i snøen, for å så ga inn i bastua, og sånn fortsetter dere. Dere lar barna deres sove ute i barnevogna når det er minus grader!". Okey så kanskje ikke jeg burde fryse da, men det gjør jeg! Uansett, hm hva annet er nytt? Ja stemmer stemmer. Konferansen i Zlatibor ja. Kjekt det altså. Taleren var fra Amerika og het Mike Gaffney og temaet var stopp, tenk, gå! Må innrømme at det var kjempe kjempekjekt å høre en tale på et språk jeg faktisk forstår. Ellers var det satt av mye tid til å stifte nye vennskap, noe som var en litt ny opplevelse for meg. På lignende seminarer i Norge ville man kanskje hatt et tettpakket program isteden for å sette av masse tid til å snakke og sosialisere med andre folk. Så positiv opplevelse helt klart. Men nok om det, ønsker dere å vite mer kan dere alltids lese om det i Hald nytt. Tja, tror det er nok for denne gang. Kjekt om noen legger inn en kommentar i ny og ne. Å, glemte det også, jeg her sett snø!!Alle tiders!Uansett ha det godt og ta vare på dere selv! Ps. Savner isolasjon i veggene og sortering av søppel.

3 kommentarer:

Sara sa...

hei hei;) du aner ikke hvor mye jeg har stresset for å få tak i deg! hvis jeg har fått tak i deg nå da. jeg må nemlig ha adressen din med en eneste gang.. for det nærmer seg nemlig jul her oppe i norge.. tro det eller ei:) hehe.. send meg en mail på: machosara1@hotmail.com hvis du skyndter deg, så kommer den kanskje fram i tide:) det var godt å lese at du har det bra! jeg tenker på deg og savner deg og er kjempe glad i deg! stooor varm klem fra Sara:)

Magnus sa...

HEi. Assen har du det? eg tenker mykje for tida, har slutta i millitæret, og ska begynne å studere itter jul. du gjør ein god jobb og eg gleder me te å snakke med deg itter hvert.

Stine sa...

Hei paa, deg Magnus. Haar er sjekker her igjen. Saa rart aa tenke paa at du har slutta i militaere. Trodde det liksom var drommen paa en maate? Ting kan forandre seg. Det blir kjekt aa snakke med deg igjen, Magnus. Ta vare paa deg selv jeg skal huske paa deg i bonn.