lørdag 15. desember 2007

For naa er det jul igjen, for naa er det jul igjen..... men ikke her helt ennaa!

Naa gaar jeg aa venter paa jula dere! Okey, har jo kommet litt i julestemming selv om ikke jula feires for 7. jan her, men de har i hvertfall begynt aa pynte litt, og det er saa fint! Aa hvis man ser det paa den lysesiden, saa faar jeg jo nesten feira jul x 2 her:) Og saa, vet dere hva?! Naa har det kommet sno her igjen! Det er saa kjekt, det skal jeg love dere! Trives kjempe godt i kulturen her, og jeg har tatt meg flere ganger i om jeg egentlig vil hjem igjen... Men jeg maa vel det en gang ogsaa. naa har jo Samuil ogsaa blitt pappa, og vi hadde et kjempe party for aa feire det. Vi var oppe nesten hele natten og alle aldere var til stede og alle danset. De danset ringdanser og drakk rakija. Ganske spesielt, jeg bare tenker.. okey hun har akkurat liggi fleire timer paa sykehuset og hun er sikkert dots sliten, mens alle andre er ute og har et heidundranes party. Jaja, for meg var dette en veldig bra kulturell opplevelse aa fraa med seg.

1 kommentar:

Marit sa...

Hallo Stine:) Marit her vetu, din medMysenberte;) så gøy å lese om deg her:) kjenner så den følelsen av å spørre seg selv; vil jeg egentlig hjem?! så, det eneste jeg kan si er; nyt det!!
nå skal du høre at her på sykepleien så skal vi ha "folkehelsearbeid" utpå våren, og da tenkte jeg, hvordor ikke kanskje dra til serbia en tur og ta litt feltarbeid der? så, jeg lurer på, vet om noen steder som vi kunne drat til? Greia er "sykepleie, miljø og samfunn", tror man kan putte ca hva man vil inni der..!! så, hvis du vet om noe sted som kunne tatt imot kanskje fire jenter, så ja, tenk på det:) bare løse planer ennå, men kjenner reiselysta er stor:) ellers får du jo bare kose deg der nede ja:) volim te;)